Primăria Vaslui organizează Serbarea Florilor

Primăria municipiului Vaslui organizează în perioada 21 – 23 mai (vineri, sâmbătă și duminică) cea de-a cincea ediţie a Serbării Florilor, la care participă expozanţi şi producători din mai multe judeţe ale ţării şi din Republica Moldova.

Reluată după un an de pauză din cauza crizei sanitare, manifestarea reuneşte anul acesta 24 de producători de material dendrofloricol din județele Mureş, Cluj, Galaţi, Covasna, Sibiu şi Vaslui care oferă o gamă variată de flori, arbuşti ornamentali, bulbi, material săditor şi îngrăşăminte, dar și utilaje.

„Această manifestare este un pas spre revenirea la normalitate, pentru din ceea ce am trăit în ultimii ani, 2020 a fost cea mai grea perioadă. Spun asta şi ca primar, şi ca cetăţean. Ne dorim o revenire la normalitate, ne dorim ca activităţile să fie vizibile, iar lumea să participe. Oriunde am mers, oamenii îmi solicitau revenirea cu activităţile obişnuite, astfel încât piaţa, strada, Centrul Civic, Parcul Copou să fie animate de voie bună”, a declarat Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

Expoziţia cu vânzare este deschisă tuturor vasluienilor interesaţi să-și achiziționeze cele mai frumoase flori în intervalul orar 09.00 – 20.00 şi, ca în fiecare an, organizatorii au inclus în eveniment şi un program artistic. 

În cele trei zile ale Serbării Florilor, începând cu ora 16.00, elevii Palatului Copiilor Vaslui vor susține recitaluri de muzică și dans: Grupul Melody, coordonat de profesorul Alin Bulboacă; Asociația Duo Art, coordonată de profesorul Adrian Trufia; Ansamblul folcloric Floarea Dorului, coordonat de profesorul Adrian Călin; Grupul Domisong, coordonat de Carmen Trufia; Fanfara Rotaria; Grupul Raindrops, coordonat de profesorul Elvis Chiperi; Grupul Style, coordonat de profesorul Alis Vîrlănuță; Fantezii coregrafice și dans popular stilizat, coordonator profesoara Anușca Doglan Elena.

„Mi-am dorit această acțiune, pentru că suntem într-o perioadă de relaxare a măsurilor de protecție, respectăm măsurile, în continuare, și sper să realizăm și celelalte manifestări programate în această perioadă”, a mai spus primarul Vasil Pavăl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.