O vasluiancă la emisiunea-concurs „Vedeta populară” (TVR 1, duminică, 23 mai, ora 21.00)

Vasluienii l-au susținut cu tot sufletul pe Rareș Trufea, ajuns în finala popularului concurs „Românii au talent” de pe PRO TV. Acum trebuie să fie alături de o concurentă de-a lor duminică, la emisiunea-concurs „Vedetă populară” de pe TVR 1. Fără a-i dezvălui numele, realizatorii o descriu pe vasluianca noastră ca „o luptătoare de mică” și masterandă la Facultatea de Muzicologie din București.

„A fost o luptătoare de mică şi ştie că eforturile depuse sunt mereu răsplătite. Datorită vocii ei, în clasa a cincea a primit o bursă de studiu care i-a îndreptat paşii către o carieră muzicală. Tânăra vasluiancă, în prezent la master la Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie muzicală din cadrul Universității București, urcă duminică seară pe scena la „Vedeta populară”, să ne convingă de talentul ei”. Aceasta este descrierea pe care realizatorii emisiunii „Vedetă populară” o fac concurentei din județul vaslui care urmează să-și etaleze talentul vocal în emisiunea de dimunică, 23 iulie, de la ora 21.00.

După ce l-au susținut pe Rareș Trufea, vocea care a ajuns în finala popularului concurs „Românii au talent” de pe PRO TV, vasluienii vor avea mari emoții din nou duminică, 23 mai, de la ora 21.00, când pe postul de televiziune public TVR 1 se difuzează emisiunea-concurs „Vedeta populară”. Ei trebuie să fie alături de o concurentă de-a lor pe care realizatoriii emisiunii, fără a-i dezvălui numele, o descriu ca una dintre concurentele cu cel mai mare potențial.

Ea va participa alături de alți patru concurenți din Satu Mare la Vaslui, din Prahova la Sibiu şi apoi în Olt în emisiune ajunsă la a șasea ediție, îmbrăcând straie populare și urcând pe scenă pentru a demonstra că are vocea cea mai bună.

„La această ediție „Vedeta populară”, pentru interpretările live din concurs, artiștii îi vor avea alături pe membrii Orchestrei Ansamblului Profesionist Maria Tănase, dirijor Nicolae Drăghia, manager Niculina Stoican.. Spectacolul prezentat de Iuliana Tudor este la TVR 1 pe 23 mai, de la ora 21.00, fiind preluat simultan și la TVRi și TVR Moldova”, spun realizatorii.

Vedeta Populară este un talent show de folclor, în care interpreţi care visează să devină celebri şi care cântă muzică populară au şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Ei vor urca pe scenă şi vor evolua în faţa unui juriu de specialişti, care va alege Vedeta populară.

Fiecare concurent trece prin trei probe jurizate de cinci personalităţi care iubesc folclorul: Grigore Leşe, una dintre cele mai respectate voci ale culturii noastre tradiţionale, interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, unul dintre cei mai tineri și, probabil, unul dintre ultimii cobzari din țară, Bogdan Mihai Simion, şi realizatoarea TVR, Elise Stan.

Acompaniamentul muzical este asigurat de orchestrele celor mai celebre ansambluri muzicale din țară.

Sunt atenţi la emoţiile concurenţilor şi îi ajută să le depăşescă actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în emisiunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.