Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean, în izolare, după ce soția a fost depistată pozitiv cu SARS-COV-2

„Și mai bine, și mai rău”, spune Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, întrebat cum se simte în izolare, după ce soția sa a fost depistată pozitiv cu SARS-COV. „Am încercat să mă feresc și să mă protejez, dar iată că nu a fost destul”, a mai spus vicele.

„Sper să depășesc cu bine acest moment. Este un virus care își face de cap în întreaga lume și, deși am încercat să mă feresc și să mă protejez, iată că nu a fost destul”, a spus Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, în a patra zi de când se află în izolare, după ce soția a fost depistată cu infecția de SARS-COV-2.

Vicepreședintele CJ Vaslui a spus că nu a mai ieșit din casă de luni și urmează tratamentul recomandat de medici, cu speranța că după cele două săptămâni pe care trebuie să le petreacă în izolare, totul va fi bine atât pentru el, cât și pentru soție.

Situația epidemiologică la nivelul județului Vaslui ieri, 25 martie 2021, conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, se prezenta astfel: – 14.296 de cazuri confirmate cu noul coronavirus:
-264 de persoane internate în spital: 245 pe secții (asimptomatici 0, forme ușoare 30, forme medii 101, forme severe 114) și 19 în ATI (intubați 4, pe masca CPAP 9);
– 382 de persoane decedate;
– 13.184 de persoane vindecate;
– 466 de persoane pozitive la domiciliu;

La nivelul județului Vaslui dintr-un număr total de 28 de paturi ATI mai era disponibil un singur pat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.