BĂRBAȚI REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT

Polițiștii vasluieni au reținut 3 bărbați, din comuna Pungești, județul Vaslui, respectiv Filipeni, județul Bacău, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 35 de ani, doi dintre aceștia din localitatea Toporăști, comuna Pungești, și unul din comuna Filipeni, județul Bacău, toți bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În data de 22 martie a.c., ora 08.00, polițiștii vasluieni au fost sesizați despre furtul produs pe timpul nopții de 21/22 martie a.c., al unui utilaj agricol (de tip cositoare mecanică), amplasat pe un teren agricol din localitatea Armășoaia, comuna Pungești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat prezumtivii autori ai infracțiunii săvârșite și au recuperat bunul furat (în valoare de aproximativ 5.000 lei), care a fost restituit persoanei vătămate.

În data 22 martie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii i-au reținut pe cei 3 bărbați, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.      

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.