BĂRBAȚI REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT

Polițiștii vasluieni au reținut doi bărbați din județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat sub aspectul tentativei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a 2 bărbați, de 41, respectiv 54 de ani, din localitatea Buda, comuna Bogdănești, respectiv municipiul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat (sub aspectul tentativei).

  În ziua de 4 martie a.c., un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Vaslui, sesizat prin S.N.U.A.U 112, a surprins, în flagrant, prezumtivii autori ai infracțiunii care ar fi pătruns, în incinta unui agent economic, de pe strada Podurilor, din municipiul Vaslui, de unde ar fi încercat să sustragă mai multe calorifere.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 2.500 lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

În aceeași zi, 4 martie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii i-au reținut pe cei doi bărbați, pentru o perioadă de 24 de ore.

A doua zi, 5 martie a.c., bărbatul de 41 de ani a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a luat față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Bărbatul de 54 de ani este cercetat în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.      

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.