Prefectura Vaslui, de tot …festivalul umorului

De tot râsul, dar, chiar mai mult, de tot …festivalului umorului! Ediția de anul trecut a Festivalului de Umor „Constantin Tănase” din municipiul Vaslui a avut cel mai puternic impact asupra angajaților Prefecturii Vaslui, care …s-au „prăpădit de râs”. A avut un efect dezastator asupra lor, pentru că salariații instituției, de atunci, din septembrie 2020, nici nu mai știu ce-i cu ei, au fost incapacitați, nici nu mai văd, nici nu mai simt …ridicolul situației în care deasupra marii firme a instituției din centrul municipiului-reședință, instituției în care lucrează, tronează și acum, în ianuarie 2021, un anunț al unui eveniment care a avut loc în septembrie 2020, ca într-un oraș părăsit, rămas în trecut, un oraș în care din septembrie 2020 nu s-a mai făcut, nu s-a mai întâmplat nimic.

Asta ar fi senzația pe care o trăiește trecând prin fața prefecturii un cetățean „neautorizat”.   

Dar nimeni din Prefectură nu vede, niciun angajat nu „se simte” să sesizeze faptul că în centrul orașului, chiar deasupra marii firme a propriei insitituții stă un poster care anunță un eveniment …din trecut.

Nu au devenit mai agili funcționarii Prefecturii Vaslui, care par niște oameni foarte leneși, la prima vedere, nici după ce au fost anunțați că, în perioada pandemiei, pentru că au venit la serviciu, primesc un spor de 30% la salariu de bază. Noi credem că merită mai mult, pentru că au venit „cu ochii închiși”, sărmanii…   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.