REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE

Poliţiştii bârlădeni au reținut un bărbat de 23 de ani din Bârlad, județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în noaptea de 29 spre 30 decembrie a.c., în jurul orei 00:10, în fața Gării C.F.R. Bârlad,  persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin violență, persoana vătămată (o bătrână de 67 de ani, din Tutova, județul Vaslui), de o poșetă în care se afla suma de 90 de lei și alte bunuri personale.

În scurt timp, prezumtivul autor a fost identificat de către polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad deplasați în urma sesizării, la aproximativ 300 de metri de locul comiterii faptei.

Urmare a probatoriului adminstrat, în data de 30 decembrie a.c., poliţiştii au luat față bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.      

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.