Academia de râs: consilierul local PSD Alexandru Andrei propune întoarcerea la socialism

Pendulând între jenant și penibil, de un fantastic spirit retrograd, de zici că a înviat „doctorul” Petru Groza, mintea cenușie a Consiliului Local Vaslui, „adevărată personalitate din Academia Română” a Vasluiului, pesedistul Alexandru Andrei a început pe facebook lupta de clasă. Cum îi stă bine unui social-democrat de la Vaslui, acesta a și propus întoarcea la socialism și la „distribuția averii la cei care o produc”. 

I-auziți aici gândire parșivă și ipocrită: „ Înghețarea salariilor (care, de fapt, e o scădere ținând cont de inflație) îi va face pe angajații din sectorul public să cheltuie bani doar pentru produse de strictă necesitate precum hrană ieftină (dar de proastă calitate) din hypermarket, gaze naturale, energie electrică, combustibili, abonamente de telefonie”. Cum ar veni, bugetarii cu salarii nesimțite și tichete de vacanță de trai pe vătrai vor mânca numai coji de cartofi, iar salariații din mediul privat vasluian, care într-o majoritate covârșitoare au salariul minim pe economie, le vor flutura pe la nas numai grătare.

Asta ne duce cu gândul la o postare mai veche a colegului său din Consiliul Local, pesedistul Alexandru Barbu, care îi sfătuia pe vasluieni înainte de declanșarea ultimei situații de urgență să cumpere din magazine de cartier, și nu din supermarketuri, că nu va fi nicio problemă dacă „nu vor mânca cireșe iarna”. A avut curajul și inconștiența să spună asta în județul cel mai sărac din țară, unde mii de copii nu au ce mânca și își doresc bomboane drept… cadouri!

Nesimțirea celor de stânga a atins cote alarmante, nu mai au simțul realității. Încasând mii de euro pe lună din chirii, salarii, indemnizații de membri în consilii de administrație la societățile statului, cu apropiați care le conduc afacerile din umbra, toată șleatha asta de parveniți crede că poate spune orice. Ei sunt cei care au dus la apariția extremismului de joasă speță în politica românească!

Ia mai auziți ce întoarcere la socialism visează marele academician cu frizură de bombardier Alexandru Andrei: „Prin măsurile pe care le ia guvernul Cîțu, capitalul românesc va fi distrus și criza se va accentua. Acest guvern servește doar interesele marilor corporații, încercând să transforme oamenii muncii în sclavii capitalului străin. Doar printr-o organizare socialistă a Statului, angajații vor putea fi recompensati din productivitatea muncii lor, iar avuția va fi distribuită celor care o produc”.

Mare blestem pe țara asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.