Primarul Vasile Pavăl anunță un adevărat „asfalt tango” în suburbiile municipiului Vaslui

Până la finalul anului 2024 suburbiile muncipiului Vaslui – Rediu, Brodoc, Viișoara și Moara Grecilor, dar și zone din municipiu unde modernizarea a ajuns timid, cum ar fi strada Filaturii, vor fi asfaltate. Primarul Vasile Pavăl spune că, în viitorul apropiat, se vor întocmi studii de fezabilitate pentru un total de 35 de kilometri de străzi din oraș și suburbii.

„Unele contracte de asfaltare deja au fost scoase la licitație. Anul 2021 va fi un an aparte pentru muncipiul Vaslui. Volumul investițiilor va fi extraordinar de mare: 200 de milioane de lei, bani care vor veni în diferite etape. Aici intră fonduri guvernamentale, europene și proprii, care vor fi direcționate spre dezvoltarea transportului public, asfaltarea străzilor, refacerea bazinului de înot, planificarea strategică a municipiului Vaslui pentru următorii ani, variantele de ocolire ale orașului, susținerea învățământului preuniversitar”, a precizat primarul Vasile Pavăl.

Față de anul 2019, bugetul anului viitor al muncipiului Vaslui va cunoaște o majorare a veniturilor de peste 40 de milioane lei, bani care vor merge spre sectorul de dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.