R.A.R. iese cu bani din comuna primitivă

Dacă te uiți ce modernizari vrea să faca Registrul Auto Român la sediul din Vaslui te întrebi cum oare au trăit oamenii ăia acolo atâta timp. Foloseau făclii cu rașină sau lămpi cu oloi? Purtau ciubote la serviciu? Făceau focul în sobă? Mașinile erau parcate și verificate în copaci? Mâncau popândăi? Și alte întrebări istorice.

„Amenajare platformă betonată, împrejmuire, canalizare menajeră și pluvială la reprezentanța R.A.R.” este un proiect pentru care Guvernul este pregătit să plătească 4.747.543,2 lei printr-o licitație în sistemul electronic. De ce-au mai pus și „virgulă doi lei ” ăia, care te zgârie pe retină, nu știm, dar poate știe deja firma prietenoasă care va câștiga în viitorul apropiat licitând cu „virgulă 1 leu”, cum e foarte posibil să se întâmple. Sau poate știe Valentin Crețescu, reprezentantul RAR la Vaslui.

În orice caz, știu popândăii din Moara Grecilor cărora le va fi stricat habitatul prin: reabilitarea platformei din incintă RAR cu o suprafață totala de 3.640 mp, realizarea unei rigole carosabile în interior, refacerea împrejmuirii instituției, amplasarea unei copertine metalice pentru 14 locuri de parcare și realizarea radierului din beton pentru bazinul de retenție de ape pluviale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.