O grădiniță ca în Beverly Hills se construiește în Vaslui

Habar nu avem cum sunt grădinițele din Beverly Hills, dar, la cât e de vestit orașul și după cum sună, e un loc în care am vrea toți să locuim, chiar și într-o grădiniță.

Primăria Vaslui spune că, în viitorul apropiat, vor începe lucrările la cea mai modernă grădiniță din municipiul Vaslui și chiar din județ, dacă ne uităm la bănetul care se va băga acolo.

Ieri, reprezentanții firmelor SC Smart Electrical Equipment SRL Vaslui, SC Scir SA și dirigintele de șantier SC Ene Profitcons SRL, împreună cu primarul municipiului Vasile Pavăl, au făcut primele vizite la locația unde va fi construită grădinița, care este în vecinătatea Spitalului Județean de Urgență Vaslui, pe terenul în pantă care coboară spre albia râului Vasluieț.

Construcția are termen final luna septembrie 2022, iar investiția se ridică la peste 5 milioane lei, din care 3 milioane reprezintă contribuția municipalității, iar restul fonduri europene obținute prin Agenția Regională de Dezvoltare Nord-Est.

Grădinița va avea patru săli de clasă, terenuri de joacă și spații verzi.

„Am lucrat intens, corect și responsabil până în prezent la acest proiect, este rândul contractorilor să demonstreze responsabilitate în execuția lucrărilor la acest proiect de mare importanță pentru comunitatea vasluiană. Am încredere în ei și în finalizarea cu succes a încă unui important obiectiv de investiții din municipiul nostru”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.