La Roumanie notre chere patrie ni-l dă pe Sorin Popoiu consilier local

Săptămâna aceasta va depune jurământul de consilier local  social-democratul Sorin Popoiu, care abia făcuse o pauză după mandatul 2016-2020, fiind trimis la odihnă pe o poziție neeligibilă la recentele alegeri locale. Iată că neeligibilitatea sa a devenit eligibilă odată cu plecarea consilierului Dragoș Cazacu ca director la Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Vaslui, Primăria Vaslui depunând, la sfârșitul săptămânii trecute, la Judecătoria Vaslui, cererea de validare a mandatului de consilier supleant pentru Popoiu. Probabil, peste câteva zile, Consiliul Local va pune de încă o ședință extraordinară pentru a-l pune în drepturi pe Sorin Popoiu.

Acesta este de profesie profesor de franceză și engleză, fiind, pentru mulți ani, directorul Școlii Generale „Ștefan cel Mare” din municipiul Vaslui și un partener neobosit de călătorie pentru corala „Fantasia”, alături de alți neobosiți turiști, printre care ziariști purtători ai mesajului artistic de pace și prosperitate al acestor meleaguri.

Cu Sorin Popoiu, grupul PSD va fi compus din 10 consilieri, formând astfel opoziția majorității PNL-USR formată din 12 consilieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.