Deputatul Daniel OLTEANU: «PRO România, singura voce pentru românii care vor să iasă din criză!»

ALDE și PRO România și-au unit forțele într-un singur partid, PRO România.

De mai bine de o lună, atât cât a trecut de la momentul acestei fuziuni, suntem o singură voce, a românilor care vor și trebuie să iasă din această criză. Sănătoși, cu familiile tefere, cu aceleași locuri de muncă și, mai presus de toate, hotărâți să facem din România țara care ține cu românii ei!

Se împlinește acuși un an de când deciziile haotice ale Guvernului PNL aduc România, cu fiecare zi, mai aproape de marginea prăpastiei, iar pe români, în pragul disperării.

Ne-am unit să fim mai puternici în fața lipsei de pricepere și de asumare a actualilor guvernanți, care dau vina pe români pentru orice, și care nu pot face mai mult decât să ne închidă cu totul, dar asta numai după ce își vor termina de numărat voturile în data de 6 decembrie.

Dacă, la nivel de țară, PRO România și-a asumat deja un program de guvernare prin care să scoatem România din criză, la nivel local, ne-am asumat să facem dreptate pentru județul Vaslui.

E un obiectiv pe care mulți îl cred imposibil, dar pe care l-am avut în vedere și în ultimii patru ani, ca deputat, și pentru care acum îl am alături pe colegul meu, economistul de talie internațională Gelu Diaconu. Un „tehnocrat” de forță, demn de această formulă de adresare cu care sunt etichetați zilele astea o mulțime de habarniști.

Împreună venim în fața vasluienilor cu o promisiune: vom face tot ce ține de noi pentru ca, în următorii ani, decalajele de dezvoltare din județul Vaslui să fie o prioritate pentru Guvern. Și vom cere aplicarea soluțiilor noastre, pentru că ele există, de la fiscalizare redusă până la demararea unor mari investiții!  

În ce mă privește, voi continua să lupt pentru ca Drumul Expres Tișița – Albița, mai cunoscut ca «Autostrada Vasluienilor», să meargă mai departe, de la etapa Studiului de Fezabilitate (în care se află acum!), la cea a construcției efective în teren. În primul mandat am reușit să obțin finanțare pentru documentația tehnică, contractul s-a semnat în Bârlad, acum îmi propun să continui demersurile pentru vasluieni: să mă asigur că nu va fi departe ziua în care vom avea primul kilometru de asfalt pe acest drum de mare viteză, singurul din județ!

Vreau să le mulțumesc încă o dată celor care au încredere în mine, în Gelu Diaconu și în echipa PRO România Vaslui! Suntem a treia forță politică din județ (și a treia de la nivel național!) și, mai presus de asta, ne unește credința că putem și vom face DREPTATE pentru județul Vaslui!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Realizat la comanda PRO România Vaslui, CMF11200008.

Daniel OLTEANU,

Deputat de Vaslui

30.11.2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.