Senatoarea PSD Gabriela Crețu: „Epidemia a arătat fața cea mai urâtă a inegalității. A lovit în mai ales în familiile sărace și în cei cu munci precare”

De Ziua Mondială de prevenire a abuzului și violenței împotriva copiilor, senatoarea Gabriela Crețu, candidata PSD Vaslui la Senat pentru încă un manadat, a postat pe rețelele de socializare un mesaj de solidaritate cu toți cei implicați în acțiunile de stopare a fenomenului violenței asupra copiilor:

„Astăzi am zis stop de două ori! Am pus pentru o zi stop campaniei din casă în casă, pentru a spune „Stop violenței la adresa copiilor!!!”. Epidemia a arătat fața cea mai urâtă a inegalității. A lovit în mai ales în familiile sărace și în cei cu munci precare. Și în copiii acestora! La noi, i-a privat pe toți, indiferent de venituri, de educație adevărată! Pe circa un milion de copii, de educație. Punct! Violența în familie și asupra copiilor a fost amplificată de sărăcie și obligația de a sta în casă. Victima nu are alternativă! Copiii nu au, de regulă, alternativă! Războiul, violența împotriva femeilor, copiilor, violența organizată a statului, toate sunt inumane! Fac apel la fiecare, să le stopăm!!! Am susținut și voi susține investiția în copii și tineri, în oameni, în locul investiției în arme și supraveghere! Cu fapte! Fapta mea e votul! Puterea voastră e tot el!”.

Material de propagandă electorală realizat de SC Anonimus General Media SRL la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.