Mânie și ideologie în campania vasluiană

Ne-am întors și noi un pic cu spatele să ne bem apa minerală, că doar e campanie electorală, iar obraznicăturile astea de politicieni au și început să se joace de-a hoții și vardiștii. Sau, mai bine, de-a hoții și hoțomanii. Este jumătatea campaniei și lucrurile se precipită, chiar dacă au clămpănit toți înainte că vor o chestie curată, „pă programe”, fără lovituri sub centură… Degeaba a zis și Dumitru Buzatu că a discutat cu fiecare candidat în parte ca să-și vadă de treabă și să nu se aventureze în atacuri abjecte – ei asta fac. Vezi episodul Adrian Solomon – Mihai Botez, sau cum să te înjuri ca la ușa cortului pe o temă de preșcolari: care e mai deputat decât celălalt. Am zis și în trecut cum că pe pesedistul Adrian Solomon îl strica gura de golănete, iar pe useristul Mihai Botez atitudinea de fecioară preacurată, care știe cel mai bine orice.

„Combinația pe facebook” dintre cei doi a fost fenomenal de curat murdară, deși Botez s-a abținut atât cât a putut. Nu le reproducem „conversația”, o puteți citi și singuri. Mai trist este faptul că episodul scoate la iveală fanatismul politicienilor români, lipsa totală a dialogului pentru cauza cetățenului, îmbrățișarea soluțiilor definitive gen „nu mă omori tu pe mine, ci eu pe tine!”, lipsa respectului. Apoi mai scoate la iveală existența unor  probleme de natură psiho-nevrotică, unde calculul politic nu mai contează, ci doar strivirea nemiloasă și imediată a adversarului. Atitudinea acestor minți sucite, care varsă venin în fața unui public cu gura până la urechi, întăresc  grosolănia, șmecheria, prostul gust și indiferența față de semeni în societate.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări ,un articol foarte bine punctat .
    Atunci zic și eu ca simplu cetățean ;,dacă mai marii politicieni ,persoane publice plătiți din banii contribuabililor se cearta pe facebook inseamna ca eu am toate motivele sa-i critic sau sa-i laud pe acești politicieni.
    Din cei doi vina o poarta cel ce face scandal în saormerie profitând ca are o funcție și vezi doamne e mai presus ca toți ceilalți .
    Nu mai votați PSD-IȘTI,ăștia nu vor sa răspundă la întrebări incomode ca imediat te dă afara cum a procedat madam buzata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.