De câteva luni, în România se petrece zilnic un dezastru Colectiv

Tragedia de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, la 5 ani de la cea din Colectiv, reprezintă coșmarul României în care un sistem bolnav, putred, omoară oameni nevinovați.

Dumnezeu să le dea putere familiilor care și-au pierdut apropiații în această seară cumplită!

Suntem țara în care improvizațiile, dotările vechi, supraaglomerația, lipsa de proceduri, de circuite și de autorizații, toate girate de la înălțimea unor funcții, ucid.

Doliul de la Piatra Neamț îi obligă la responsabilitate pe toți cei care întrețin, prin nepăsare, incompetență și complicitate, coșmarul din spitalele românești, despre care aflăm, iată, că sunt bombe cu ceas.

Românii au nevoie de spitale în care să fie tratați, nu de unele în care viața le este pusă în pericol!

Cer demisia de urgență a Guvernului Orban!

În 2015, după incendiul de la Colectiv, a plecat un guvern. De câteva luni, în România se petrece zilnic un dezastru Colectiv, avem mii de morți din cauza gestionării haotice a crizei Coronavirus, și nimeni nu-și asumă răspunderea.

Ce s-a întâmplat la Piatra Neamț este semnalul de alarmă: Guvernul PNL, în frunte cu Ludovic Orban și Nelu Tătaru, trebuie să plece! Pentru că, în România, cine nu moare din cauza Coronavirusului este ucis de sistemul care ne condamnă pe toți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.