Primarul de la Puiești a „luat-o razna” și el: s-a apucat de treabă!

Recent am relatat despre lucrurile bune care se întâmplă în comuna Dumești, unde primarul Ioniță Ciprian Barnea s-a mobilizat facând primul lucru care trebuie într-o comunitate: curățenie. Ieri am aflat că vrea să monteze camere de luat vederi prin toată comuna, pentru ca nimeni să nu mai arunce gunoiul aiurea. Asta ar fi ceva: prima comună din județ cu camere video pentru protejarea mediului.

Iată că avem un al doilea exemplu bun: edilul comunei Puiești, Vasile Cezar Ticu, primar Pro România, care face și el „rapoarte pe facebook”, la sfârșitul zilei, pentru informarea cetățenilor.

Imediat după alegeri i-a mobilizat pe toți locuitorii comunei care primesc ajutor social, a făcut rost de niște buldozere și a început lărgirea ulițelor și consolidarea drumurilor principale din comună, că dacă nu ai un drum bun, degeaba exiști.

Iată cum sună una din informările primarului Cezar Ticu: „Cu ajutorul lui Dumnezeu, cu bunăvoință şi implicare, lucrurile se mişcă într-o direcție bună, spre normalitate. Au fost demarate lucrările ce vizează întreținerea drumului de la Iezer, toaletarea copacilor şi a canalelor de scurgere de la Călimănești. Cu paşi înceți dar siguri vom reuşi să readucem Puieştiul la viață. Am demarat lucrări ce vizează şanțurile de scurgere şi nivelarea anumitor drumuri din Puieşti, nivelarea drumurilor din Fântânele şi Cristeşti, înlocuirea pereților de la stația de microbuz Fântânele. Cu multă răbdare, implicare şi responsabilitate, ne vom putea mândri din nou cu Puieştiul nostru!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.