Dezvoltăm Vasluiul, în siguranță! Dezvoltăm România!

De mai bine de jumătate de an, am învățat să luptăm cu criza sanitară care ne-a redefinit modul de viață, și nu a fost ușor.

 Știu că fiecare român a trecut prin momente dificile în acest an și, pe lângă pericolul iminent reprezentat de virusul Sars-Cov-2, presiunile financiare, nesiguranța și noile condiții la care a fost nevoie să ne adaptăm au constituit un factor de stres suplimentar.

 Guvernul României, prin toate instituțiile statului, a acționat rapid și eficient pentru a asigura standarde de siguranță și protecție sanitară și, în același timp, pentru a sprijini categoriile de români ale căror domenii de activitate au fost afectate de pandemia cu care ne confruntăm.

 Suportul financiar oferit de Guvern este o garanție a siguranței oamenilor și a continuității activității acestora, atunci când situația o va permite.

 O situație atipică cere măsuri deosebite, astfel încât să diminuăm pericolul și să continuăm să ne desfășurăm viața fără riscul de a ne îmbolnăvi.

 Nu este o perioadă obișnuită și nici ușoară. Cu toate acestea, rămânem conectați cu dumneavoastră, vă suntem alături și vă ascultăm.

 Am lucrat, alături de colegii mei din Ministerul Muncii și Protecției Sociale, la măsuri care să suplinească o parte dintre lipsurile dumneavoastră și care să vă vină în ajutor pentru a depăși această etapă: șomaj tehnic, zile libere plătite pentru părinți, vouchere pentru echipamentul celor care lucrează în regim de telemuncă.

 Am muncit, în această perioadă, pentru a menține un echilibru constant între schimbările pe care țara noastră le cunoaște în prezent și stabilitatea pe care o căutăm cu toții.

 Pe 6 decembrie, alegerile parlamentare reprezintă un pas crucial pentru dezvoltarea României.

 Guvernul liberal a investit, în ciuda pandemiei care a schimbat prioritățile programului de guvernare, în oameni, în nevoile lor și în proiecte care vizează oportunități pentru tineri, susținere și inovație.

 Munca mea se îndreaptă de fiecare dată către Vaslui, unde îmi doresc ca vasluienii să benefiecieze de condiții moderne, de oportunități de dezvoltare și de investiții corecte și conforme cu nevoile orașului.

 Am dovedit până acum, în cele mai grele condiții, că se poate. Pentru a dezvolta, cu adevărat România, avem nevoie de un legislativ compus din profesioniști, oameni care vă cunosc și vă ascultă, care vă reprezintă transparent și care sunt pregătiți de muncă.

 Votul pe care îl investiți pe 6 decembrie este despre viitorul orașului nostru, despre România dezvoltată și despre oamenii cărora le oferiți încrederea dumneavoastră pentru 4 ani.

Împreună, reușim! Dezvoltăm Vasluiul, în siguranță! Dezvoltăm România! – Tudor Polak, candidat PNL la Camera Deputaților

Material de propaganda electorală publicat de SC Anonimus General Media SRL la comanda PNL – Filiala Vaslui, Cod Mandatar: 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.