Consilierii județeni au făcut ședință de prin mașini în trafic

Consilierii județeni au avut din prima zi a săptămânii, de dimineață, începând cu ora 10:00, o ședință extraordinară, organizată în sistem videoconferință. Două ore de discuții interminabile, învârteli în jurul cozii, în care liberalii au încercat să convingă că ședința precedentă, în care s-au ales comisiile și vicepreședinții, ar fi fost ilegală pentru că trei dintre consilierii lor nu fuseseră validați.

Așa s-a făcut că unii dintre ei s-au plistisit și-au luat telefoanele și au pornit la drum. În această imagine îi avem pe fostul prefect Eduard Popica, consilier județean PSD, și Daniel Onofrei, consilier PNL, participând la ședința de Consiliu Județean din mașină și din trafic, în timp ce conduc.

Fulminantă a fost ieșirea consilierulu PSD Cristina Tiron, care față de eforturile colegilor liberali Liviu Iacob și Gheorghe Vezeteu de a convinge că au dreptate, folosind aceleași argumente altfel expuse, iar și iar, a răbufnit: „Am ajuns să nu mai pot răbda această lungire inutilă a discuțiilor. Vă rog să fiți mai conciși. Eu sunt la serviciu și nu am timp să-mi termin treaba. La ora 13 trebuie să plec și e 12:10”. Consiliera de la Huși se pregătea de drumul spre Vaslui, pentru că de la ora 16:00 Consiliul Județean intră din nou în ședință în Sala Mare a Palatului Administrativ, de această dată una ordinară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.