Microbuzele Covid – Transurb

Ce să mai înțeleagă vasluienii?! Pe de o parte li se spune să poarte mască și să păstreze „distanțarea socială” de 2 metri, pe de altă parte sunt înghesuiți în microbuze, atunci când vor să se deplaseze prin oraș, la fel ca înainte, unii lângă alții, ba chiar unii înghesuiți în alții.

Imaginile sunt dintr-un microbuz care circula în această dimineață prin municipiul Vaslui. În vreme ce o altă structură din subordinea Primăriei Vaslui, Poliția Locală, te avertizează prin oraș să porți mască și să păstrezi distanța, în vreme ce aceeași Primărie pune afișe prin oraș cu alerte privind distanțarea, societatea de transport a Primăriei trimite pe arterele orașului microbuze în care cuvântul „distanțare” nu își are măcar …locul.

Ruta Gară – Broboc, plecarea la 7:15. Culmea – culmilor este că acest traseu, la aceeași oră, se făcea înainte de pandemie cu autobuze, chiar și acestea fiind aglomerate. Dar acum conducerea Transurb a hotărât că se poate face cu microbuze în care să fie înghesuiți vasluienii. O spune chiar șoferul, nu fără tupeu și nesimțire..

„Arestați-mă!”, a spus, în derândere, conducătorul auto al microbuzului plătit din banii vasluienilor, angajat al unei societăți în care Primăria pompează an de an subvenții de la bugetul lor. El a replicat astfel unor pensionari care i-au reproșat că Transurb folosește un asemenea microbuz în această perioadă și ei riscă să se îmbolnăvească. Șoferul s-a dezvinovățit spunând că, deși i-a spus „șefului” că microbuzul nu este corespunzător, ba devine chiar supraaglomerat, acesta l-a trimis cu aceeași mașină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.