Senatoarea Gabriela Crețu: „La onorabila vârstă de 55 de ani am început să învăț să cânt la pian. Merge!!!”

O nostalgie culturală a pus stăpânire pe senatoarea Gabriela Crețu, care este văzută des pe la concerte de muzică clasică, serate culturale, întâlniri cu artiști, ca și cum alegerile parlamentare n-ar fi după colț. Dar dacă ar fi numai atât, ar fi ok. Orice senatoare are nevoie să-ți scoată la plimbare poșeta Louis Vuitton sau parfumurile Chanel. Dar treaba e mult mai complicată, pentru că Gabriela Crețu și-a cumpărat o pianină și chiar e decisă să exceleze.

„Am trăit toată viața – până acum – cu un complex de inferioritate profund. Nu puteam cânta. Dacă peștișorul din poveste exista, prima dorință pe care i-aș fi cerut să mi-o îndeplinească ar fi fost să cânt, a doua, să cânt și a treia dorință ar fi fost tot să cânt. Restul puteam face singură! În 24 Martie 2020, pe vremea pandemiei, mi-am cumpărat o pianină și, la onorabila vârstă de 55 de ani, am început să învăț să cânt la pian. În fiecare zi, chiar și în zilele cele mai grele, caut 20 de minute măcar să-mi construiesc visul. Merge!!! Peste vreo zece ani, sper, o să improvizez pentru sufletul meu (iubesc jazzul) și peste mai mulți, dacă mai trăiesc, nu o să fac Alzheimer. Cântatul la pian folosește ambele emisfere și e un antrenament nemaipomenit!”, a scris Gabriela Crețu pe pagina s-a de facebook.

Toate bune și frumoase, îi urăm succes și, dacă tot veni vorba de antrenamente, să știți, doamnă, că alegătorii din Vaslui au început și ei să voteze cu ambele emisfere și s-ar putea să fiți nevoită să-i cereți peștisorului de aur lucruri mult mai banale, cum ar fi un nou mandat de senator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.