Un final de cursă electorală strâns în Fălciu și în multe alte comune

Lucrurile încep să se schimbe și în județul Vaslui!

În comuna Fălciu, una dintre cele mai mari comune din județ, Florin Chindriș, candidatul Alianței USR PLUS, este pe punctul de a face o adevărată surpriză. Conform ultimelor sondaje, candidatul USR PLUS se află la mai puțin de 3% în spatele actualului primar. Luând în calcul și marja de eroarea sondajului, înseamnă că fiecare vot contează.

“Îi aștept la urne pe toți cetățenii comunei. Lupta se va da pentru fiecare vot. Avem ocazia să facem o schimbare cu adevărat în Fălciu, să facem o comună dezvoltată, cu utilități și servicii de secolul 21. Votul tău contează – acest lucru este astăzi mai evident decât a fost vreodată. Voi lupta din greu pentru fiecare cetățean” a declarant candidatul USR PLUS, Florin Chindriș.

“Nici o cursă nu este decisă. O să luptăm până la ultimul vot, atât pentru alegerile la nivel județean, cât și cele la nivel local. Vom lupta în Bârlad, Vaslui, Fălciu și orice altă localitate. Dacă ar fi să le transmit alegătorilor un mesaj, acesta ar fi să meargă la vot! Este șansa unei generații să oferim o șansă la dezvoltare județului Vaslui, să nu mai pierdem 4 ani pentru interese obscure.”, a completat Mihai Botez, candidatul USR PLUS pentru Președinția Consiliului Județean Vaslui.

Urnele se deschid la ora 7:00, pe 27 septembrie. Acestea vor fi deschise până la ora 21:00, iar fiecare cetățean poate vota doar în localitatea de domiciliu.

Articol de propagandă electorală publicat de SC Anonimus General Media SRL la comanda Partidului Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar: 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.