Nu dați un VOT partidelor din trecut, dacă vreți sa aveți un VIITOR

Doar câteva zile au mai rămas  până la alegerile locale și-mi doresc să vad că negreștenii votează în cunoștința de cauză, cu candidatul care poate reprezenta cel mai bine orașul Negrești.

Să  voteze candidatul cel mai bine pregătit, nu neapărat cel mai bine clasat, fiindcă avem un vot într-un singur tur, care poate aduce multe noutăți. Profesorul,  omul politic Mardare Florin merită șansa de a-și arăta competența, în favoarea cetățenilor.

A vota negativ este cea mai mare prostie pe care o poate face un alegător. La aceste alegeri locale ai ocazia unică de a spune ce gândești, de a-ți afirma valorile și adeziunea la un program, de a susține omul în care ai încredere, de a schimba vechea clasa politică de la nivel local (PSD și PNL).

„Într-o țară normală și într-un oraș așa de mic lucrurile ar trebui să meargă de la sine  (investiții în drumuri, canalizare, apă, gaz în oraș și satele componente).

Într-o țară normală presa nu este părtinitoare (cum este Vremea Nouă cu PNL).

Într-o țară normală tinerii competenți sunt promovați, la Negrești doar Alianța USR PLUS are curajul să promoveze tinerii, avem cea mai tânară echipă de candidați la Consiliul Local.

Într-o țară normală dacă nu-ți faci treaba în administrația publică locala nu vei fi votat.

Într-o țară normală dacă nu faci o opoziție corectă în favoarea cetățeanului vei fi penalizat la VOT”, spune Florin Mardare.

„Haideți sa devenim o țară normală, haideți să nu mai votăm PSD și PNL!

Nu spun acest lucru pentru a atrage simpatizanți neapărat, dar dacă vă uitați bine la listele electorale ale celor două partide (PSD și PNL) sunt cam aceiași oameni. Vă întreb: Aceiași oameni pot schimba lucrurile în orașul Negrești?

Majoritatea cetațenilor ne-au răspuns cu „NU!”  la această întrebare, în cadrul campaniei electorale, acum sperăm ca dumnealor să și voteze în consecință.

Hai la vot! E dreptul tău! Fii responsabil!

Votează Alianța USR PLUS!” – Florin Mardare, candidat al Alineței USR PLUS pentru Primăria Negrești.

Material de propagandă electorală comandat de Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS) și publicat de SC Anonimus General Media SA, Cod mandatar: 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.