Schimbarea începe cu votul dumneavoastră!

↗️ Pe ultima sută de metri a acestei campanii electorale, continuăm dialogul cu vasluienii, cărora le prezint, în fiecare zi, împreună cu echipa PNL Vaslui, proiectul meu politic pentru un Vaslui în care #sepoate!

↗️ Discuțiile cu dumneavoastră mi-au confirmat că Vasluiul are nevoie de investiții pentru oameni, de oportunități și facilități care să le permită acestora să rămână în orașul lor și să trăiască în aceleași condiții ca locuitorii orașelor dezvoltate din România!

↗️ Duminică, împreună putem da o șansă nouă Vasluiului!
Votul dumneavoastră reprezintă o investiție în viitor și primul pas către o administrație eficientă, corectă și implicată!

Viitorul Vasluiului este în mâinile noastre! ✌

Hai la vot!

Mi-am dorit ca în această campanie electorală să pun accentul pe oameni, pe discuțiile cu aceștia și pe comunicarea directă, eficientă și onestă, așa cum este normal pentru o administrație transparentă și dedicată intereselor cetățenilor.

↗️ Continuăm dialogul cu dumneavoastră, pentru că Vasluiul are nevoie de oameni și de implicare activă, pentru a ne dezvolta comunitatea și pentru a consolida un oraș adaptat nevoilor vasluienilor!

↗️ Modul în care m-am prezentat în fața dumneavoastră mă reprezintă și nu se va schimba.
Sunt un om sincer, deschis la dialog și conștient că, pentru a face o schimbare, trebuie să ne aflăm în permanent contact cu cetățenii, astfel încât deciziile administrative să se raporteze la situațiile cu care aceștia se confruntă zi de zi!

↗️ Sunt alături de dumneavoastră și voi munci pentru un Vaslui în care fiecare vasluian să se simtă acasă!

Votul dumneavoastră face diferența!
Duminică, dumneavoastră decideți viitorul Vasluiului!

Articol de propagandă electorală publicat de SC Anonimus General Media SRL la comanda Organizației Județene PNL Vaslui. Cod mandatar: 21200012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.