Alianța USR PLUS Vaslui – singura formațiune cu un program coerent și concret pentru județul Vaslui

Campania electorală pentru alegerile locale se apropie de sfârșit. În doar câteva zile, vasluienii își vor alege noii reprezentanți în Consiliul Județean Vaslui, dar și în Consiliile Locale și Primării.

Deși sunt multe în joc, partidele nu s-au îngrămădit să își prezinte programele electorale. Câteva pliante, o broșură și cam la asta s-au rezumat discuțiile.

În schimb, Alianța USR PLUS a venit în fața vasluienilor cu un program concret, prezentat încă de la începutul campaniei. Acesta poate fi citit în format integral aici

“Este o dovadă de minim respect pentru cetățeni. Propunerile noastre vor rămâne “în arhivă”. Peste 4 ani, după ce ne vom încheia mandatul, oricine va putea veni să ne arate ce am spus în campanie și ce rezultate am avut. Mi-aș fi dorit o campanie mai transparentă. USR PLUS și-a prezentat candidații, și-a prezentat propunerile, iar ideile ar fi trebuit să fie în centrul campaniei locale. În schimb am văzut idei puține și mai deloc candidați la restul formațiunilor.” a declarat Mihai Botez, candidatul USR PLUS pentru Președinția CJ Vaslui.

“Transparența ne-a caracterizat pe parcursul acestei campanii, iar aceasta ne va caracteriza și pe parcursul mandatului. Pe pagina mea de Facebook găsiți prezentări ale colegilor și prezentarea măsurilor în detaliu. Îi invit pe toți vasluienii să aleagă în cunoștință de cauză.” a completat candidatul Mihai Botez.

Lupta este una strânsă, însă votul contează. Toți cei care își doresc oameni noi în funcții, fără interese obscure, oameni care au idei și care vor munci, acum au o alegere.

Această alegere este USR PLUS.

Mihai Botez se va afla pe poziția 6 a buletinului de vot pentru alegerea Președintelui CJ Vaslui, iar lista de consilieri pe aceeași poziție, 6, a buletinului pentru alegere membrilor CJ.

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.