Daniel OLTEANU: «Construim împreună Bârladul oamenilor care rămân activi la a treia tinerețe!»

Deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Bârlad, își prezintă programul dedicat seniorilor.  

«Vin la primărie și cu un program dedicat SENIORILOR Bârladului.

Pentru părinții mei și pentru toți cei de vârsta lor, îmi doresc să construim Bârladul oamenilor activi la a treia tinerețe.

Un oraș în care cheltuielile cu utilitățile și „întreținerea” să nu mai împovăreze bugetul seniorilor și în care opțiunile lor să fie deschise: cumpărături într-o piață nouă, modernă, relaxare cu nepoții în aer liber, în mijlocul naturii, activități de voluntariat și socializare, activități sportive.

Un oraș în care Biserica să reprezinte cu adevărat inima care bate în corpul comunității și unde, împreună cu slujitorii ei devotați, să găsim soluții pentru ca Bârladul să devină o cetate unită și puternică.», spune Daniel Olteanu.

Deputatul, care candidează la primăria Bârlad din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, a propus, de asemenea, programe dedicate conducătorilor auto, femeilor și tinerilor din Bârlad.

#VotămDanielOlteanuUnPrimarPuternic #BârladulCâștigă

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui . Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.