Daniel OLTEANU: „Record absolut al primarului Boroș, în materie de scurs banii din bugetul Bârladului: 300 lei/mp pavele în cimitirul Eternitatea!”

Am spus-o și o repet: dl. Dumitru Boroș se comportă ca și când ar fi descoperit la Primărie un sac fără fund.

Cu școlile nepregătite de ce e mai rău în această perioadă, cheltuielile de modernizare a cimitirului (aproape 60.000 euro!!!) sunt o dovadă de cinism nemaiîntâlnit până acum în administrația locală.

Pe dl. Boroș îl interesează mai mult modalitatea prin care poate sifona banii bârlădenilor (pavele și borduri, lucrări care evident că pot fi trecute în plan secund) decât viitorul copiilor. Rușine!

Colac peste pupăză, firma care a câștigat licitația pentru modernizarea aleilor din cimitir este una foarte apropiată… apropiaților dlui Boroș.

Domnule încă primar, cum se numește atunci când, din banii noștri, ai tuturor, plătiți preț dublu pe o lucrare a cărei singură urgență era una electorală?

Vă spun eu: BĂTAIE DE JOC!

Adevărul e unul singur: v-ați bătut joc de bugetul orașului cu intenția clară de a culege voturi inclusiv de pe spatele celor răposați. Oricum, ei sunt singurii de la care nu puteți să primiți, verde în față, replica: «Plecați acasă, sunteți cel mai slab primar din istoria Bârladului!».

#VotămDanielOlteanuUnPrimarPuternic
#BârladulCâștigă

18 septembrie 2020

• Material de propagandă electorală realizat de SC Anonimus General Media SRL la comanda Partidului Alianța liberalilor și Democraților – ALDE Vaslui, Cod mandatar: 21200063.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.