Rămas bun, domnule PROFESOR!

În aceste zile, am primit cu toții o veste greu de acceptat: profesorul DUMITRU APOSTOLACHE nu mai este printre noi. O boală implacabilă ni l-a răpit mult prea devreme, lăsându-ne copleșiți de tristețe.

Profesor de matematică de excepție, director de școală, inspector școlar de specialitate, DUMITRU APOSTOLACHE intră, fără tăgadă, în istoria învățământului vasluian, prin competență, pasiune pentru meserie, dăruire exemplară, dar, înainte de toate, printr-o imensă dragoste de oameni și o aleasă frumusețe interioară.

DUMITRU APOSTOLACHE ne-a cucerit pe toți cu preaplinul său de firesc, cu rostirea-i molcomă și caldă, cu zâmbetu-i mereu șugubăț în colțul ochiului, cu înțelepciunea-i rafinată. Cuvântul lui, rostit sau scris, era plin de substanță și impunea prestanță în fața tuturor. Ca membru în Consiliul Seniorilor Vaslui, ne-am fi dorit să ne bucurăm cât mai mult de prezența domniei sale alături de alți intelectuali de valoare ai orașului.

Soț, tată și bunic de o adâncă afectivitate, DUMITRU APOSTOLACHE și-a venerat familia, înconjurând-o cu toată iubirea lui.

Plecarea i-a fost la fel de demnă și discretă ca întreaga sa viață.

Rămas bun, domnule PROFESOR!

Alese și curate condoleanțe familiei îndurerate!

PRIMĂRIA VASLUI

PRIMAR,

Ing. VASILE PAVĂL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.