Municipiul Vaslui are nevoie de o reorganizare a traficului

Municipiul Vaslui are nevoie de o reorganizare a traficului, astfel încât vasluienii să circule fără dificultate atât în oraș, cât și în împrejurimile acestuia.

Consider o prioritate construcția parcărilor în zone accesibile cetățenilor, pentru a facilita circulația mijloacelor de transport și pentru a reduce aglomerația din oraș!

↗️ Am propus, în proiectul meu politic, soluții eficiente pentru problemele traficului din Vaslui:

➡️ construirea centurii ocolitoare a Vasluiului, începând de la Mutenii de Jos, cu traseul Moara Grecilor, până la ieșirea înspre Roman și Bacău, încheindu-se la Paiu, spre ieșirea înspre Bârlad;
➡️ construcția unor parcări supraetajate în spatele blocurilor de pe strada Traian și Bulevardul Ștefan cel Mare, artere principale pe unde vor circula troleibuzele;
➡️ igienizarea și acoperirea pârâului Delea pentru a crea noi locuri de parcare, de la Podul de Fier până la fabrica de lapte, deservind în întregime zona Gării.

Vasuienii merită un oraș în care să circule cu ușurință și în siguranță și în care parcările nu constituie o problemă, ci o soluție.

↗️ Calitatea vieții dumneavoastră în orașul nostru este prioritatea mandatului meu.
Vasluiul merită un viitor!

Tudor Polak, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vaslui

MATERIAL DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ, PUBLICAT DE SC ANONIMUS GENERAL MEDIA SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.