Florin Mardare – candidat Alianța USR-PLUS la Primăria Negrești: „Dacă nu faci nicio schimbare, nu se va SCHIMBA nimic!”

Orașul Negrești din județul Vaslui, apare în topul nedorit al sărăciei, într-un clasament neoficial al celor mai defavorizate orașe din România. Prieteni negreșteni, vă spun din nou: „nu suntem săraci, am fost prost administrați!”. Cârdășia partidelor vechi și lipsa unei alternative, a unei opoziții reale, în structurile administrației publice locale, au cauzat acest cerc vicios, de rotație a acelorași personaje politice, care au împins comunitatea locală în subdezvoltare. Colegii mei s-au hotărât să intre în politică pentru că s-au săturat de incompetența aleșilor locali. Ca ei sunt mii de alți membri USR-PLUS, care se pregătesc să intre în administrațiile publice locale. Da, suntem peste tot în România – o revoluție de la firul ierbii. Niciodată în România atât de mulți oameni onești și competenți, care vor schimbare, nu au intrat să facă ceva în atât de multe localități. Orașe, orășele, comune – peste tot. Îmi doresc să vi-i prezint pe toți, atât cât pot.

Am încredere în colegii mei din Negrești. Ei sunt schimbarea acestei comunități!

O altă problemă pe care aș vrea să o prezint. Am observat câteva întrebări care se repetă la postările noastre (persoane cu poze în comenturi cu numele blurate) La început, ni s-a părut putin ciudat – atât de mulți oameni cu aceeași necunoscută. Însă la o verificare mai atentă a profilurilor, am descoperit că sunt câțiva oameni care fac în mod activ propagandă pentru un partid fără program, cu un candidat șters. Asocierea lor cu partidul fără program și repetarea întrebării arată că există o direcție dată de partid. La acest nivel a ajuns politica de Vaslui?! Noi propunem programe, iar ei denigrări și propaganda abjectă. Poate ar trebui să le dăm un răspuns: Noi am fost mereu aici! Ne-am născut și crescut aici, în județul Vaslui, și am tot așteptat ca lucrurile să se schimbe. Și ei au fost aici, dar într-o altă lume: întunecata lume a lor – lumea furtișagurilor și a incompetenței! Am decis să intrăm în politică pentru că voi, cei din partidele vechi, nu ați fost în stare să faceți nimic, niciodată.

Nu uitați, prieteni negreșteni, pe 27 septembrie, puteți face schimbarea pe care v-o doriți votând candidați integri și cu viziune.

Florin Mardare, candidatul USR – PLUS la funcția de Primar al orașului Negrești

Articol de propagandă electorală publicat de SC Anonimus General Media SRL la comanda Partidului Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar: 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.