Boroș și-a luat jucăriile și a plecat, deputatul Olteanu s-a supărat (rău de tot)!

Părăseala pe care o vedeți în imagine, postată pe pagina de facebook a deputatului ALDE, Daniel Olteanu, candidat la funcția de primar al Bârladului, nu e imortalizată undeva în deșertul mexican, ci chiar la marginea Bârladului, pe locul viitoarei centuri ocolitoare a orașului. Un proiect aprobat greu de Guvern și pentru care deputatul s-a zbătut ani de zile. Uite că nimănui din presă nu i-a dat prin cap să-i controleze pe constructori după ce tam-tam-ul cu poze și ovații a trecut.

,,Ne-au păcălit! Au venit, s-au pozat, au plecat și au luat cu ei și utilajele de pe șantierul șoselei de centură Bârlad! Ce a rămas în urma lor? Un șantier-fantomă și așteptări călcate în picioare. Primarul Dumitru Boroș și colegul său de partid, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, își bat joc de cel mai important și mai îndelung așteptat obiectiv de infrastructură și îi sfidează pe bârladeni: uite Centura, nu-i Centura, au demarat lucrările, în realitate, ioc! Nu ne mai luați de proști și spuneți-ne unde au dispărut utilajele aduse la poză, pe mulți bani publici, pentru ca un primar fără rezultate la expirarea mandatului să-și facă numărul de fotografii electorale! Domnule ministru Bode, vă cer să vă prezentați urgent demisia de onoare pentru modul descalificant în care ați transformat instituția pe care o conduceți în agent electoral pentru primarul Boroș! Domnule primar Dumitru Boroș, vă cer să plecați acasă, au expirat gogoșile pe care ați tot încercat să le vindeți bârlădenilor de mai bine de patru ani! Șoseaua de centură nu este subiect de circ, Bârladul nu are nevoie de șantiere de carton, încropite pentru poze și demontate a doua zi, ci de DEZVOLTARE și INVESTIȚII REALE!”, a spus pe pagina sa de facebook deputatul Daniel Olteanu. 

Pentru că filmarea deputatului a făcut vâlvă, primarul Boroș i-a telefonat inginerului care se ocupa de proiect, iar acesta a venit cu niste explicații de tot râsul: că mai trebuiesc făcute măsurători, terenul scărpinat puțin, așa, cică la vreo două săptămâni de frecat menta. După aia, cică rup norii cu lucrările. O treabă românească sută la sută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.