Ayatollahul de la Drânceni și Ahmadinejad de Negrești

 

 

 

Mare chestie și cu politica asta în preajma alegerilor. Este ca vinul: te face să spui ce nu vrei și mai ales când nu vrei. Invitat la o emisiune la Vaslui TV (suntem fani premium, atenție!), Gelu Pecheanu, fostul primar  PRM, PDL, PNL actual PSD, fost/actual administrator, fără număr la mandate, ce mai încolo și-ncoace - Tătucul comunei Drânceni, care nici el nu mai știe ce este în locurile alea, a zis că a săpat la vreo 40 de metri după apă și a dat de gaze naturale.

 

 

 

Petrol la Drânceni, asta nimeni n-ar fi crezut, dar uite că s-a întâmplat. Faza nasoala este ca s-au oprit lucrarile din cauza asta. Cine știe pe ce saltea neagră de bănet stau locuitorii comunei și nimeni nu face niște prospecțiuni adevărate. Îi recomandăm ayatollahului Gelu Pecheanu să se axeze pe căutat petrol și mai puțin pe vânat inamici politici, care îi scriu numele pe toacă. În plus, ar avea cu adevărat ce să-i lase moștenire lui Bogdanel, fiul său, pentru că zbaterea asta pe la televiziuni este pentru junior. El va candida din partea PSD la funcția de primar. Bogdănel are figură curățică, mai trebuie să învețe în ale politicii și să nu mai pară așa rupt de realitate, adică mai tot ce trebuie ca să reușească. Previziunile noastre sunt că o să câștige pe umerii ayatollahului, care deja a spus că-i lasă moștenire, drumurile, conductele de apă, planurile de aducțiune de gaze, ce mai, schemă arăbească sută la sută. Atenție totuși la Tanti Iulica. Postează femeia asta de dimineață până seara pe grupuri și în pagini. Din alea nasoale.

 

 

 

 

 

 

Și dacă tot am ajuns în Orientul Apropiat, să vorbim un pic despre un alt frate arăbete, Vasile Mariciuc și schemele politice pe care încearcă să le facă. Vasile Mariciuc, vicele Consiliului Județean Vaslui, nenea ăla cu zâmbet insipid, cu figură de proaspăt sosit de la vreun botez, o cununie, ceva oricum cu chef, unde a jucat toată noaptea și a băut trăscău de butuc, tot timpul fără cuvinte la el și mai ales fără cravată, de zici ca a luat lecții de la Ahmadinajad.  A fost sfătuit de Dumitru Buzatu, starostele pesedeilor, să se ducă frumușel în orașul său, la Negrești, și să candideze acolo pentru postul de primar.

 

 

 

Cum ar veni să-și aranjeze și aici o ,,diplomă,, de primar, acolo, în orașul diplomelor. Problema este rezistența dârza a actualului primar, Vasile Voicu, care este agreat de mai toți pesediștii din Negrești și care ar vrea mult tare de tot să candideze el. Din toată lupta asta au de câștigat adversarii principali: Florin Mardare (USR) și Cristi Rusu (PNL). Noi am merge pe mâna lui Mardare, care are un aer mai de om proaspăt și dezghețat, dar se va vedea. Negreștiul este fieful PSD de ani buni și va conta mult la imaginea oricărei organizații județene la sfârșitul alegerilor locale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.