Dedeman Vaslui va produce energie electrică cu ,,ajutorul” celor de la E.ON

Nu mai furați curent și fiți atenți la asta: Dedeman-ul din Vaslui va urca pe acoperiș o chestie frumoasă și strălucitoare, adică o centrală fotovoltaică, care va produce energie electrică destinată exclusiv pentru autoconsum. Transformând direct energia luminoasă din razele solare.

Magazinul din Vaslui este unul dintre cele 28 de unde vor fi amplasate asemenea centrale fotovoltaice, iar perioada de utilizare va fi de minimum 25 de ani. Puterea totală instalată în toate locațiile din țară va fi de peste 7 MWp și va asigura aproximativ 30% din consumul anual de energie electrică necesar desfașurării activității magazinelor.

Interesant e cine va realiza acest proiect, adică exact unul dintre distribuitorii principali de energie electric din țară:  E.ON Energie România SA și Simtel Team SRL (ultimii niște băieți cu adevărat inteligenți – fără nicio urmă de ironie -, care au ajuns de la reparat telefoane mobile la montat centrale fotovoltaice în toată țara), iar durata de implementare pentru prima etapă a investiției este de 12 luni. Investiția totală trece de 4 milioane de euro.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.