Etapă pierzătoare pentru echipele vasluiene din Liga a 3-a

În vreme ce CSM Vaslui a pierdut cu liderul seriei Bucuvina Rădăuți, 2-0, îndepărtându-se de play-off, cealaltă echipă vasluiană din Liga a 3-a, Rapid Brodoc, și-a consolidat ultimul loc după înfrângerea suferită în fața Științei Miroslava, 0-2.

CSM Vaslui nu a reușit să treacă de liderul seriei 1, Bucovina Rădăuți, fiind învinsă cu scorul de 2-0, deși echipa vasluaină a avut un joc bun în defensivă. Echipa antrenată de Adi Racoviță și Gabriel Crăciun a pierdut opoturnitatea de a avea o misiune mai facilă în ultima etapă a sezonului regular, pentru a prinde play-off-ul. Lupta se dă în runda de sâmbăta viitoare, iar CSM Vaslui este obligată să câștige în deplasare, cu FC Bacău, pentru a fi în careul de ași. Partida se anunță a fi una extrem de disputată, având în vedere că și băcăuanii auc același obiectiv, play-off-ul.

Cealaltă echipă vasluiană, Rapid Brodoc a pierdut meciul cu Știința Miroslava, scor 0-2. Rapid Brodoc rămâne pe ultima poziție în clasament, însă are șanse să rămână în liga 3, după retragerea a două echipe, Viitorul Darabani și Foresta Suceava. În ultima etapă, Rapid Brodoc va evolua acasă, cu CSM Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.