Inspectoratul de Jandarmi: Măsuri de ordine la meciul de handbal CSM Vaslui – CSM Focșani

Duminică 3 martie a.c., începând cu ora 18.00, la Sala Polivalentă a Sporturilor din municipiul Vaslui se va disputa partida dintre echipele  C.S.M. Vaslui și C.S.M. Focșani, în cadrul Ligii Naționale la Handbal masculin.

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a evenimentului sportiv, Jandarmeria Vaslui alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu va asigura măsurile de ordine la meciul de handbal.

Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a competiției sportive, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, atât înainte, pe durata, cât şi după încheierea meciului.

Spectatorii nu au voie să introducă în arena sportivă băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste competiții sportive. Este interzis introducerea de inscripţii, bannere care conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen, să profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare.

Pentru a preveni evenimentele nedorite, recomandăm spectatorilor să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice fel iar dacă observă persoane care au un comportament antisocial, să se adreseze jandarmilor.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.