„Au împrumutat România cu încă 4 miliarde de euro”

„Asta ți-au făcut ieri. Au împrumutat România cu încă 4 miliarde de euro. În timp ce la televiziuni se dădeau de-a dura cu comasarea, că cică e în interesul cetățeanului să-i voteze tot pe ei la pachet”, arată deputatul Mihai Botez.

În vreme ce televiziunile sunt concentrate pe „comasare”, adică gâlceava celor două partide de la putere asupra modului în care să împartă alegerile pentru a fi cât mai avantajos pentru fiecare, guvernul Ciucă a împrumutat țara cu încă 4 miliarde de lei, comentează deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, atrăgând atenția asupra moșternii pe care o lasă cele două partide de la guvernare, care sunt interesate mai mult de împărțirea funcțiilor și privilegiilor puterii.

„Asta ți-au făcut ieri. Au împrumutat România cu încă 4 miliarde de euro. În timp ce la televiziuni se dădeau de-a dura cu comasarea, că cică e în interesul cetățeanului să-i voteze tot pe ei la pachet”, scrie Mihai Botez, pe pagina sa de socializare.

„Lui Ciolacu și lui Ciucă nu le pasă pasă, că nu ei vor trebui să dea banii înapoi – trebuie rambursați până în 2036. Cine plătește? Noi și copiii noștri”. Astfel își propune să evidențieze iresponsabilitatea celor care guvernează parlamentarul vasluian, concluzionând că „Ei fac scenarii și scenete despre cum să ajungă președinți, despre cum să-și tragă partea din orice, iar romanii se uită în frigiderele goale!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.