Spații comerciale din noul Bazar și Piața Vidin din Vaslui, oferite spre închiriere

Municipalitatea vasluiană, prin Direcția Administrare Piețe, Târguri și Oboare, organizează licitație publică în vederea închirierii mai multor spații comerciale situate în Piața Vidin și în noul Bazar, precum și pentru chioșcul alimentar de la pârtia de schi. Licitația va avea loc pe 21 februarie 2024, iar ofertele trebuie transmise până pe 14 februarie.

Ca de obicei la început de an, Direcția Administrare Piețe, Târguri și Oboare (DAPTO) din cadrul Primăriei municipiului Vaslui încearcă să ocupe spațiile libere rămase fie ca urmare a neocupării lor în anii anteriori, fie pentru că comercianților care le aveau în folosință le-a expirat contractul de închiriere și nu mai doresc să-l prelungească.

În acest sens, municipalitatea a anunțat organizarea unei licitații publice în vederea închirierii mai multor spații comerciale libere, situate în Piața Vidin și în noul Bazar, precum și pentru chioșcul alimentar de la pârtia de schi de pe Dealul Cornului din Bahnari. La Piața Traian, cea mai aglomerată din oraș, nu există niciun spațiu disponibil, ba, dimpotrivă, comercianții ocupând fiecare tarabă și loc liber.

La licitație vor fi scoase în vederea închirierii 12 spații comerciale din Piața Vidin, între care două spații destinate comerțului cu pește si produse din pește, unul comerțului cu semipreparate din carne, cinci spații comerțului cu carne de vită, porc, oaie, unul destinat comerțului cu carne de pasăre și ouă și trei spații destinate desfacerii de produse alimentare. Aceste spații erau libere de mai bine de un an.

Prețurile de pornire încep de la 39 lei/mp, preț care nu acoperă și plata utilităților, energiei electrice, termice sau furnizarea de apă rece și caldă.

În noul bazar, după licitațiile organizate la sfârșitul anului trecut pentru închirierea spațiilor, au mai rămas 15 spații libere, cele mai multe, 7 boxe a câte 23,5 mp fiecare, fiind destinate comerțului cu produse nealimentare. Mai sunt libere două spații destinate comerțului de diverse produse, un magazin alimentar, două birouri, un stand pentru vânzarea de ziare și reviste, două birouri și un spațiu destinat prestării de servicii. La fel ca la licitațiile anterioare organizate pentru ocuparea spațiilor din noul Bazar, prețurile de pornire încep de la 42 lei/mp.

De asemenea, se caută comerciant care să preia chioșcul alimentar de la pârtia de schi de pe Dealul Cornului din Bahnari dispus să plătească o chirie lunară de minim 367,4 lei, plus plata utilităților de care dispune spațiul respectiv, energie electrică și apă

Depunerea ofertelor se poate face până pe 14 februarie 2024, iar licitația va avea loc pe 21 februarie, la sediul DAPTO care acum este în clădirea care găzduiește noul Bazar.

Toate informațiile sunt disponibile în anunțul postat pe site-ul primăriei municipiului Vaslui, primariavs.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.