22 de amendamente ale consilierilor locali USR la bugetului municipiului Vaslui

Consilierii locali vasluieni ai USR au 22 de amendamente, proiecte pe care le doresc implementate din bugetul local pe anul 2024 care urmează să fie dezbătut și aprobat. Prezentate de consilierul local Dragoș Chirica acestea privesc îmbunătățirea vieții vasluienilor prin fluidizarea traficului, construirea de parcări, extinderea spațiilor verzi sau amenajarea curților interioare ale școlilor și grădinițelor.

În cadrul unei conferințe de presă, consilierul local USR Dragoș Chirica a prezentat, la sfârșitul săptămânii trecute, prioritățile propuse de filiala locală USR Vaslui pentru bugetul local al municipiului Vaslui pe anul 2024. Consilierii locali ai USR au propus 22 de amendamente, proiecte prin a căror implementare va fi îmbunătățită viața locuitorilor orașului. Acestea se referă, printre altele, la fluidizarea traficului din oraș, construirea de parcări, extinderea spațiilor verzi sau amenajarea curților interioare ale școlilor și grădinițelor, construirea de spații de depozitare.

„Ca de fiecare dată, prioritățile USR se referă la îmbunătățirea vieții vasluienilor. O bună parte din proiecte se referă la demararea unor lucrări sau evaluarea oportunității unor investiții ce țin de amenajarea curților interioare de la diverse școli și grădinițe, fluidizarea traficului, construcția de parcări sau extinderea spațiilor verzi prin construirea unor parcuri. În funcție de dezbaterile din Consiliul Local, vom prezenta lista proiectelor aprobate pentru a fi și efectiv implementate”, a declarat Dragoș Chirica.

„De asemenea, îi invit pe vasluieni să se implice și să participe în cadrul proiectului de bugetare participativă, proiect implementat în urma unei propuneri USR. 13 proiecte eligibile pot fi votate pe platforma pusă la dispoziție de primărie, proiecte ce au fost gândite și scrise de vasluieni. Votul durează până pe 12 februarie”, a mai spus consilierul USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.