Site-ul Spitalului Județean de Urgență Vaslui are o nouă „față”, mai utilă și accesibilă

Spitalul Județean de Urgență Vaslui și-a updatat și restructurat site-ul propriu, sjuvaslui.ro, informațiile fiind acum mult mai multe și accesibile. Vizitatorii pot găsi informații diverse despre activitatea instituției, dar își pot face și programări la cabinetele unității spitalicești sau pot depune sesizări.

De câteva zile, site-ul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui este cu totul altul, atât ca aspect, cât și în privința modului în care sunt structurate informațiile pe diverse domenii de activitate. Cu această ocazie, a fost actualizată și prezentarea instituției spitalicești, cea mai mare din județ, care asigură asistență medicală pentru circa 200.000 de locuitori, din care circa 33.000 de locuitori din zona Negrești, la care se adaugă pacienții din afara județului care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Vaslui.

Noul site prezintă informații diverse, începând cu cele destinate pacienților și aparținătorilor, respectiv cele privind drepturile și obligațiile ori condițiile de internare și externare, aceștia având posibilitatea să depună sesizări online despre felul în care au fost tratați sau condițiile de cazare și masă. Nu lipsesc datele de interes public, cu privire la bugetul instituței, proiecte în derulare sau declarațiile de avere ale conducerii și angajaților spitalului.

Pe noul site sunt prezentate date cu privire la activitatea medicală, a secțiilor și departamentelor din cadrul spitalului, echipa medicală și aparatura de care dispune ori serviciile medicale oferite, date care sunt actualizate la zi.

În sfârșit, pacienții pot nu doar vizualiza programul de gărzi al fiecărei secții, ci își pot face programare on-line sau telefonic, lista cu numerele de telefon și interioarele pentru fiecare secție sau cabinet din cadrul Ambulatoriului (Policlinicii), fiind, de asemenea, disponibilă pe site-ul sjuvaslui.ro. Mai mult, cei interesați pot vizualiza diversele anunțuri cu privire la programul de funcționare, cele privind angajările, etc, ca și alte date de interes public, inclusiv date privind infecțiile nozocomiale și strategia de combatere a acestora ori date privind asistența socială oferită în cadrul spitalului.

„Vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul sanitar? Vrei să consulți programul de gărzi al spitalului? Ai nevoie de o programare la un cabinet de specialitate al ambulatoriului SJU Vaslui? Accesează noul site al spitalului: sjuvaslui.ro”, este îndemnul de pe pagina de socializare a celei mai importante unități spitalicești din județul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.