Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad: Expoziția „Note Despre Linie”

Eveniment de Excepție la Muzeul Vasile Pârvan din Barlad: „Note Despre Linie” – Expoziție și Lansare de Catalog al Colecției Dragoș Pătrașcu

Bârlad, 9 decembrie 2023

Muzeul Vasile Pârvan din Barlad este onorat să vă invite la evenimentul de excepție „NOTE DESPRE LINIE”, care va avea loc în data de 9 decembrie 2023, începând cu ora 11:00, la Casa Sturdza.

Această inițiativă deosebită este dedicată prezentării expoziției de artă ce aduce în prim-plan creațiile remarcabile din colecția Dragoș Pătrașcu, recent donată muzeului nostru. Expoziția, sub semnătura „Note Despre Linie”, explorează diversitatea și profunzimea artei, evidențiind întreaga activitate a artistului și elemente esențiale ale exprimării artistice.

Evenimentul va include și lansarea oficială a Catalogului de Artă al Colecției Dragoș Pătrașcu, care documentează și pune în valoare capodoperele artistului, contribuind astfel la înțelegerea și aprecierea bogăției culturale și artistice pe care acesta o oferă comunității noastre.

Detalii Eveniment:

Nume: „Note Despre Linie” – Expoziție și Lansare de Catalog al Colecției Dragoș Pătrașcu

Data: 9 decembrie 2023

Ora: 11:00

Locație: Casa Sturdza, Muzeul Vasile Pârvan, Barlad

Invitat special:

Maria BILASEVSCHI

Suntem încântați să avem cu noi distinși critici de artă, jurnaliști, și iubitori ai artei pentru a împărtăși împreună acest moment unic de descoperire și apreciere a artei autentice.

Mulțumim pentru atenție și vă așteptăm cu bucurie să fiți alături de noi în această zi deosebită.

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.