Actrița Ramona Bădescu s-a alăturat AUR

Personalități ale vieții publice și politice, ca și reprezentanți ai românilor din diaspora se alătură AUR. Numai recent, Partidul Alianţa pentru Patrie, condus de fostul ministru al Educaţiei Liviu Marian Pop, şi partidul Forţa Identităţii Naţionale, condus de fostul ministru pentru Mediul de Afaceri Ilan Laufer au fuzionat și au anunțat o alianţă cu AUR la alegerile de anul viitor. La același eveniment, Congresul Extraordinar de la Alba Iulia cunoscuta actriță Ramona Bădescu s-a alăturat AUR.

Tot mai multe personalități ale vieții publice și politice din România, ca și reprezentanți ai românilor din diaspora se alătură AUR. În cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia două formațiuni politice, Partidul Alianţa pentru Patrie, condus de fostul ministru al Educaţiei Liviu Marian Pop, şi partidul Forţa Identităţii Naţionale, condus de fostul ministru pentru Mediul de Afaceri Ilan Laufer au fuzionat și au anunțat o alianţă cu AUR. În cadrul aceluiați eveniment, echipei AUR i s-a alăturat și cunoscuta actriță Ramona Bădescu, o reprezentantă a românilor din afara granițelor.

Ea a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și românii din Diaspora. Ramona Bădescu a subliniat că românii care sunt în afara granițelor au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți. Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia. Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a afirmat Ramona Bădescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.