„Nu este totul pierdut”

CSM Vaslui a pierdut ultimul meci, cu SCM Politehnica Timișoara, scor 25-29, echipă cu care se duela pentru evitarea zonei retrogradării. Pe ultimul loc în ligă, cu doar 4 puncte în 10 meciuri jucate, și înainte de meciul cu ocupanta locului întâi, Dinamo, care va avea loc mâine, antrenorul Bogdan Pralea recunoaște criza prin care trece echipa, dar spune că este nevoie de multă muncă pentru a depăși impasul.

„A fost un meci în care am sperat la o victorie. Dacă ar fi fost această victorie, pe lângă punctele pe care le-am fi putut acumulat în clasament, ne-ar fi adus un moral foarte bun pentru meciurile rămase din acest sfârșit de tur. Am avut un start de repriză nu prea reușit, unde pe partea de atac am avut mult de suferit. În cea de-a doua repriză, din dorința de a recupera rapid diferența de pe tabelă au apărut greșelile tehnice și ratările, lucru care ne-a costat”, a spus Bogdan Pralea, antrenor interimar la CSM Vaslui, după ultimul meci al echipei de handbal a municipiului Vaslui, cu Politehnica Timișoara.

Tehnicianul recunoaște că echipa se află într-o perioadă critică, jucătorii pierzându-și încrederea în forța grupului. Cu toate acestea, el speră ca echipa să tragă tare pentru a reintra în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Este un moment foarte delicat, având în vedere că marea majoritate a jucătorilor nu s-au confruntat cu o astfel de situație, iar acum par lipsiți de încredere în forțele proprii, în colegi și staff. Cert este că vom relua antrenamentele chiar de astăzi și vom analiza ce este de făcut în continuare. Cu siguranță nu este totul pierdut, dar va fi o muncă titanică pentru a ieși din acest impas”, a mai spus Bogdan Pralea, înainte de meciul cu campioana Dinamo București.

Etapa următoare, mâine, vineri, 17 noiembrie 2023, CSM Vaslui va întâlni acasă campioana României și ocupanta locului întâi, Dinamo București, echipă care până acum a realizat 30 de puncte din tot atâtea posibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.