Direcția 5 și Trandafir de la Moldova, la Zilele Hușilor

Direcția 5, Diana Stoica sau și Ansamblul Trandafir de la Moldova, pe care-i va acompania cântăreți îndrăgiți de muzică populară, sunt surprizele pregătite hușenilor de municipalitate, aceștia urmând să evolueze pe scena din Piața Tricolor, duminică, cu ocazia Zilelor Hușilor. Până atunci, nu trebuie ratat Târgul Meșterilor Populari, expoziție cu vânzare care va începe vineri, 29 septembrie 2023, și unde pot fi admirate produse ale meșterilor populari din județ și din țară.

Începând cu anul 2002, în cadrul Toamnei culturale Hușene, se organizeaza, la începutul lunii octombrie, „Zilele Hușilor”, manifestare culturală de amploare, organizată de Consiliul Local și Primaria Huși, ce cuprinde un festival folcloric, spectacole de muzică și teatru, târgul meșterilor populari, etc.

Și în acest an, hușenii, și nu numai, sunt așteptați la Zilele Hușilor, care vor debuta cu Târgul Meșterilor Populari, organizat în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2023.

Toamna Culturală Hușană va culmina cu spectacolul organizat duminică, 1 octombrie 2023, în Piața Tricolor, începând de la ora 18.00. Pe scenă sunt așteptați să evolueze Direcția 5, Diana Stoica și Antonio Pican, dar și Ansamblul Trandafir de la Moldova, care-i va acompania pe Ion Palade, Angelica Flutur și Corneliu Botgros. Prezentatorul spectacolului va fi Vlad Baba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.