Vasluieni, poftiți la Târgul de Toamnă!

Consiliul Local Vaslui și Primăria Municipiului Vaslui organizează în perioada 22 – 24 septembrie, în Piața Traian, o nouă ediție a Târgului de Toamnă. Peste 50 de producători vasluieni și din țară vor fi prezenți pentru a oferi spre vânzare legume, fructe, lactate, brânzeturi, semipreparate din carne, conserve de legume și fructe, produse de patiserie, suc de mere, must, produse apicole și articole de uz gospodăresc. 

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Vaslui îi invită pe locuitorii orașului la Târgul de Toamnă, eveniment organizat de instituție prin Direcția Administrare Piețe, Târguri și Oboare Vaslui. În acest an, se dorește a se profita de abundența acestui anotimp, astfel că manifestarea a fost programată ceva mai devreme decât de obicei, în perioada 22 – 24 septembrie.

Standurile ce vor fi amplasate în parcarea Pieței Traian va aduce la un loc peste 50 de producători locali și din țară, care vor oferi spre vânzare vasluienilor legume, fructe, lactate, brânzeturi, semipreparate din carne, conserve de legume și fructe, produse de patiserie, suc de mere, must, produse apicole și articole de uz gospodăresc.

Zona de alimentație publică va întregi atmosfera de sărbătoare din cadrul celor trei zile ale evenimentului care va începe vineri, 22 septembrie, la ora 10.00 și se va desfășura zilnic, între orele 08.00 – 20.00, până duminică, 24 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.