Tineri atleți vasluieni, rezultate deosebite la Campionatul Național de Aruncări Lungi

În perioada 25 – 26 martie, la București s-a desfășurat Campionatul Național de Aruncări Lungi ediția 2023, concurs organizat sub egida Federației Române de Atletism. La această competiție au participat 169 de sportivi, dintre care 83 la feminin și 86 la masculin, legitimați la 41 de cluburi participante din întreaga țară. Între competitori s-au numărat și elevii Clubului Sportiv Viitorul Vaslui, care s-au întors încărcați de medalii și diplome.

Narcis Eduard Nica, locul 1, Răzvan Bogdan Herghelegiu, locul 3

Astfel, la categoria Masculin Copii 2, Rareș Constantin Tunaru s-a clasat pe locul 2, cu o aruncare de 26,29 metri, în timp ce la categoria C1, Paul Andrei Moscaliuc, cu 26,20 metri, a câștigat medalia de bronz. Tot în competiția masculină, cei patru reprezentanți ai CS Viitorul Vaslui s-au clasat în primele 5 poziții, astfel: Narcis Eduard Nica, locul 1, cu cea mai lungă aruncare din concurs, care a măsurat 64,28 metri, Răzvan Bogdan Herghelegiu, cu 61,24 metri a ocupat locul 3, urmat de colegii săi de club, Tiberiu Andrei Conduraru, 54,08 metri, și Ovidiu Constantin Mogoș, 53,14 metri. La categoria masculin sub 16 ani, Mihai Filipescu, cu singura sa aruncare valabilă, care a măsurat 48,48 metri, s-a clasat pe locul 4, ratând de puțin o medalie.

Rezultate excelente s-au obținut și în competiția feminină, la categoria Copii 1 (copii născuți în anul 2010), primele două trepte ale podiumului fiind ocupate de sportivele vasluiene Rebeca Samoilă, care a aruncat ciocanul la 42,41 metri, și, cu o aruncare de 38,18 metri, Bianca Elena Burghelea.

Felicitări sportivilor și felicitări antrenorilor Ciprian Popa și Laurențiu Maxim, dar și părinților, pentru susținerea și îndrumarea tinerilor atleți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.