Artiști vasluieni din toate generațile, reuniți în cadrul expoziției „Vasluiana – Interferențe plastice pe meleaguri vasluiene”

Artiști vasluieni care aparțin tuturor generațiilor, de la debutanți până la cei validați în decenii de activitate, vor expune de sâmbătă la Galeria de Artă „N.N. Tonitza” din Bârlad.

„Vasluiana – Interferențe plastice pe meleaguri vasluiene” este numele expoziției care va fi vernisată de către Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui sâmbătă, 18 martie 2023, la ora 11:00, la Galeria de Artă „N.N. Tonitza” Bârlad.

„În cadrul acestei expoziții participă artiști din județul Vaslui, autori care aparțin tuturor generațiilor, de la debutanți până la cei pe care vârsta i-a validat de-a lungul deceniilor. Diversitatea operelor expuse validează calitatea lucrărilor, evoluția artiștilor, dar și interferențele dintre direcțiile artei contemporane, de aceea invităm publicul larg să admire aceste lucrări de artă plastică și felicităm autorii lucrărilor”, se arată într-un comunicat transmis de Muzeul Județean.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 15 martie-9 aprilie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.