Gimnasta bârlădeancă Amalia Puflea va concura pentru Clubul Dinamo

După ce a strălucit anul trecut, cu patru medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Banska Bystrica (trei de aur și un argint) și cu trei medalii la Campionatele Europene (un aur, un argint și un bronz), atleta bârlădească Amalia Puflea a semnat pentru Clubul Dinamo.

Formată la CSȘ Bârlad, atleta Amalia Puflea a strălucit anul trecut, cucerind patru medalii la la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Banska Bystrica (trei de aur și un argint) și trei medalii la Campionatele Europene (un aur, un argint și un bronz).

De la începutul acestui an, gimnasta bârlădeancă a început să se antreneze la Clubul Dinamo.

Printr-un comunicat de presă, Clubul Dinamo a anunțat revenirea Amaliei în lumea sportului.

„După o perioadă lungă de discuții și tatonări, suntem în măsură să venim cu o veste mare: Amalia Puflea, cea mai valoroasă gimnastă junioară a României, se va pregăti începând de mâine la Clubul Sportiv Dinamo.

CS Dinamo și CSȘ Bârlad au ajuns la un acord pentru semnarea unui protocol de colaborare în privința Amaliei Puflea, astfel încât valoroasa sportivă să revină cât mai repede în circuitul marii performanțe. Multipla medaliată europeană la junioare se va pregăti la București, în Sala Dinamo, cu aprobarea scrisă a tatălui ei, cel care îi deține tutela.

Urmează ca protocolul să fie parafat și trimis la federație pentru validarea dublei legitimări. Amalia va concura de acum înainte pentru CSȘ Bârlad și CS Dinamo București. Până la perfectarea actelor, Ama va intra deja în sala de antrenament, pentru a reveni cât mai repede la forma sportivă de anul trecut”, au transmis reprezentanții clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.