Regal folcloric la Negrești

Pentru duminică, 11 septembrie 2022, Primăria orașului Negrești le-a pregătit locuitorilor un „Regal Folcloric”, așa cum sună chiar numele spectacolului, cu interpreți de muzică populară consacrați, 20 la număr, precum Gabriela Manole Diaconescu sau Costică Matei Creangă.

Pentru duminica, 11 septembrie 2022, Primăria orașului Negrești îi invită pe locuitorii orașului la Casa Orășenească de Cultură „Neculai Cioată” pentru a lua parte la un „Regal Folcloric”, cum este chiar numele spectacolului, cu anunțata participare extraordinară a 20 de interpreți consacrați. 

Spectacolul va începe la ora 17.00 și va fi televizat, în cadrul acestuia având loc și lansarea CD-ului „Așa-mi spune inimioara!” a interpretei de muzică populară negreșteană Mariana Carnariu.

Intrarea va fi liberă pentru toți negreștenii, iar pe scenă se vor afla interpreți de muzică populară precum Gabriela Manole Diaconescu și Costică Matei Creangă, sau interpreta vasluană Nadia Duluman.

„Deoarece spectacolul va fi televizat, avem rugămintea ca publicul doritor să fie prezent în sală cu 30 minute înainte de începerea spectacolului”, spune organizatorii, cei de la Primăria Orașului Negrești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.