Drept la replică

1

Buna ziua,

Numele meu este Tanascu Constantin-Iulian, presedintele Asociatiei ,,Calator prin Romania” despre care ati scris acest articol: Dormiți liniștiți, Asociația „Călător prin România” lucrează pentru voi la Vaslui!
Am citit ceea ce ati scris si va aduc punctual la cunostinta urmatoarele:1. INCA nu am rezolvat situatia de la Vaslui si nu pentru ca nu ne dorim, ci pentru ca exista probleme de comunicare. Documentatia, placutele si stalpisorii pentru montat sunt gata. Asteptam ,,verde” de la primarie.
2. Nu colaboram doar cu PSD. Suntem apolitici si lucram cu orice primarie, indiferent de culoare, atata timp cat sunt dispusi sa ne permita sa facem acest lucru.
3. Subtilitatea cum ca noi am fost infiintati la misto, in parteneriat ascuns cu Ministerul Turismului (Actuala Directie de Turism) este total neadevarata. Basca, mai adaug si acel paragraf in care ati spus, intr-o forma ironica si cu bataie in noi, ca am spala fonduri.

Va invit, astfel, sa cercetati rapoartele financiare publice si sa vedeti ce bani avem in conturi si de la cine inainte de a face niste afirmatii, fara baza probatorie, care nu va fac cinste in meseria de jurnalisti. Asa cum ati cautat prin istoricul meu, trebuia sa vedeti ca ,,lovesc” in orice politician nu-si face treaba si-si bate joc.

P.S. Proiectul este suportat de catre noi pentru ca daca ceream sa ne ofere ei ceva – bani de placute, stalpisori etc (si nu ma refer doar la aceasta primarie, ci la toate din tara), nu numai ca nu ne dadeau, dar ne si inchideau usa. Proiectul este suportat din donatiile unor firme (despre care am scris public atat pe pagina, cat si in diverse articole), dar si din fondurile noastre (salariile fondatorilor).

Va multumesc,
Alexandru Barbu (Stirbey) – Tanascu Constantin-Iulian, Presedintele Asociatiei Calator prin Romania.  🙂

1 COMENTARIU

  1. 🙂 Uite, dom’le, cum își pun unii salariile la „bătaie” pentru stâlpișori și plăcuțe!!! Or fi mari așa… încât altruismul unora dă pe dinafară? La contravaloarea muncii prestate, mă refer! Rog, nu interpretați!!!
    Cât despre expresia cu „rapoartele financiare făcute publice”, asta chiar provoacă umorul în cascade! Poate îi explică cineva domnului călăuzit de atâta bunătate, că pot fi ținute, de către un contabil priceput, registre duble în cadrul oricărei societăți, organizație, indiferent de cât de nonprofit se consideră asociația respectivă? Sincer, mi-a destins ziua domnul Tanascu! 🙂 Chiar e haios! Mai ales atunci când afirmă că nu colaborează numai cu primarii PSD, dar pe de altă parte, atunci când vine vorba de niscaiva fonduri primăriile îi închid ușa-n nas, nevoit fiind să-și pună leafa la dispoziție pentru…stâlpișori/mâțișori și alte diminutive care scot cititorii din surescitare. 🙂
    Dragi jurnaliști, rogu-vă, nu mai scrieți cu „bătaie în ei” (expresie care mi-a stârnit instantaneu râsul 🙂 🙂 în asemenea neprihăniți, lăsați-i să-și monteze plăcuțele și stâlpișorii nestingheriți! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here