Eduard Popica, deputat PSD: „Guvernul Cîțu trebuie să plece acasă!”

0

Odată cu depunerea propriei moțiuni de cenzură de către PSD împotriva Guvernului Cîțu, deputatul de Vaslui al partidului Eduard Popica este convins că guvernul Cîțu trebuie și va fi răsturnat.

„Acum este momentul ca românii sa fie sprijiniți în fața prețurilor crescute la energie electrică, gaze naturale și a tuturor nenorocirilor create de acest guvern de incompetenți”, scrie deputatul PSD de Vaslui Eduard Popica pe pagina sa de socializare, după ce Partidul Social Democrat a depus propria moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

„Guvernul Cîțu trebuie să plece acasă”, spune parlamentarul care spune faptul că marți, pe 28 septembrie, „PSD a depus Moțiune de cenzură împotriva celui mai nociv guvern din perioada post decembristă”.

Eduard Popica explică că „decizia a fost luată de Partidul Social Democrat după ce CCR (Curtea Constituțională a României – n) a decis în unanimitate faptul că la moțiunea USR-PLIS a existat un conflict de constituționalitate”.

„În felul acesta, PSD și-a respectat angajamentul față de cetățenii României și a depus această moțiune de cenzură”, spune deputatul social-democrat, care crede că momentul este unul foarte potrivit pentru debarcarea guvernului liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here